Julie, eller Den nye Héloïse 1

Julie, eller Den nye Héloïse 1 - Jean-Jacques Rousseau | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jean-Jacques Rousseau
DIMENSJON
3,64 MB
FILNAVN
Julie, eller Den nye Héloïse 1.pdf
ISBN
1547022640920

BESKRIVELSE

Tittelen på boken henviser til den berømte kjærlighetshistorien og brevvekslingen mellom Abélard og Héloïse, en lidenskap som overlevde mannens kastraksjon og begges klosterliv og adskillelse. Og fra den fromme adelsfrøken Julie forføres av sin uadelige huslærer Saint-Preux svinger kjærligheten gjennom hundrevis av brev fra erotisk tilståelse og frihet til moralske skrupler og sosiale konvensjoner og hindringer. En rekke personer trekkes inn og rundt mønstergodset Clarens ved foten av Alpene og forfatteren får god anledning til å flette inn sine oppfatninger om tiden, religionen, samfunnet og alle tenkelige sosiale anliggender og forhold.

Og fra den fromme adelsfrøken Julie forføres av sin uadelige huslærer Saint-Preux svinger kjærligheten gjennom hundrevis av brev fra ... Julie eller Den nye Héloïse (bind 1) Forfatter: Rousseau, Jean-Jacques. ...

pris 299,00. Kjøp Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.

RELATERTE BØKER