Hva er basiller?

Hva er basiller? - Katie Daynes | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Katie Daynes
DIMENSJON
7,59 MB
FILNAVN
Hva er basiller?.pdf
ISBN
6444294576244

BESKRIVELSE

For nysgjerrige og vitebegjærlige små barn Basiller er så små at du ikke kan se dem uten at du bruker et apparat som FORSTØRRER mange ganger. Hvor lever de og hvordan sprer de seg? Let bak klaffene, så finner du svarene.

De regnes å være blant de minste mikroorganismene som fins. Til tross for at virus har eget arvestoff, kan de ikke formere seg utenfor en vertscelle. Byllepest er den vanligste pestformen.

Eksterne lenker (en) Basiller - oversikt og omtale av artene i WORMS-databasen Bastillen, festning i Paris, oppført 1370-82. På 1600- og 1700-tallet ble Bastillen brukt som fengsel, blant annet for folk som ble fengslet på kongelig arrestordre, lettre de cachet, uten rettergang.

RELATERTE BØKER