Hun visste hvem han var

Hun visste hvem han var - Karin Slaughter | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karin Slaughter
DIMENSJON
3,94 MB
FILNAVN
Hun visste hvem han var.pdf
ISBN
5289999992026

BESKRIVELSE

Den unge etterforskeren Lena Adams sitter i arresten. Hun er forslått og sint og hovedmistenkt i en grusom mordsak, der en kvinne ble forbrent til ugjenkjennelighet. Mange mil borte sitter sjefen hennes Jeffrey Tolliver, som blir fortvilet da han hører at hans beste etterforsker er arrestert. Jeffreys kone, barnelegen Sara Linton, er tiltalt i en erstatningssak etter en katastrofal feilbehandling. Hun synes hun har mer enn nok med sine egne problemer og er lei av stadig å høre om Lena og hennes dramaer. Men Sara vet ikke at hun om kort tid skal være midt i sentrum av et uhyggelig morddrama.

Hu... Hun visste hvem han var. Karin Slaughter; Gry Sønsteng (Oversetter) Serie: Sara Linton, Grant county 6.

Hun er forslått og sint og hovedmistenkt i en grusom mordsak, der en kvinne ble forbrent til ugjenkjennelighet. Mange mil borte ... Kun foreldrene hennes visste at jeg eksisterte, jeg var en godt bevart hemmelighet.

RELATERTE BØKER