Svindel og multelikør

Svindel og multelikør - Catharina Ingelman-Sundberg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Catharina Ingelman-Sundberg
DIMENSJON
6,97 MB
FILNAVN
Svindel og multelikør.pdf
ISBN
8055985588318

BESKRIVELSE

Pass opp for Pensjonistligaen!Märtha, Lynet, Riva, Stina og Anna-Greta kjeder seg på aldershjemmet Diamanten. Dårlig mat og trist oppvartning, for lite mosjon og stadige innsparinger - sannsynligvis ville de hatt det mye bedre i fengsel!Apatien sprer seg, men så får Märtha en lys idé: De skal begå en forbrytelse og sørge for å bli dømt for den. Et lite kupp av noe slag! Byttet skal de gi til fattige og gamle. Hvis Robin Hood kan, så kan vel vi!" mener Märtha.Gjengen setter rullatorene i høygir og tar inn på et luksushotell med massevis av rike gjester. Men alt går ikke som planlagt. Snart blir Pensjonistligaen dratt inn i underverdenen, og hva som helst kan skje."Bli med på en spinnvill rullatorferd gjennom handlingens usannsynlige krumspring. Dette er sjarmerende gæmlis-power!"Norsk Ukeblad"Boken var KNALL! Jeg lo meg gjennom hele boken. ... Humoren og driven i boken var super"Chris Abram, Norli"For en snasen gjeng med eldre! ... GO PENSJONISTGJENGEN:)"Elin Herikstad, Notabene"

22 39 68 00 [email protected] ... Svindel og multelikør. Catharina Ingelman-Sundberg.

Hør baksidetekst ... Tittel: Svindel og multelikør Forfatter: Catharina Ingelman-Sundberg Utgitt på Silke Forlag 2013 Originaltittel: Kaffe med rån (2012) Kilde: Anmeldereksemplar fra forlaget «Dette er et ran!» Damen i kassen leste og så opp med et smil. «Hva kan jeg hjelpe deg med?» «Tre millioner, kjapt!» sa Märtha.

RELATERTE BØKER