Sosiologi for sosionomer

Sosiologi for sosionomer - Katarina Jacobsson, Joakim Thelander, David Wästerfors | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Katarina Jacobsson, Joakim Thelander, David Wästerfors
DIMENSJON
12,9 MB
FILNAVN
Sosiologi for sosionomer.pdf
ISBN
4329106353049

BESKRIVELSE

Hva kjennetegner sosiologi som fag og hvordan kan kjennskap til sosiologi påvirke praktisk sosialt arbeid?I Sosiologi for sosionomer tydeliggjør forfatterne hvordan et sosiologisk blikk kan hjelpe oss til å forstå og avdekke fenomener i det sosiale arbeidet som fortoner seg som ubegripelige, eller enda verre ? som betraktes som selvfølgelige og tas for gitt.Forfatterne diskuterer en rekke sosiologiske begreper fra områder der sosionomer er aktive og de løfter fram den kunnskap som sosiologiske perspektiver kan gi.Boken er rik på eksempler og er i tillegg utstyrt med et minileksikon som gir innblikk i grunnleggende sosiologiske begreper og fenomener. Boken er skrevet for bachelorstudenter i sosialt arbeid, men også virksomme innen sosialt arbeid kan ha nytte av boken.

På denne siden får du nyheter om forskning og undervisning ved... Sosiologi for sosionomer er skrevet for bachelorstudenter i sosialt arbeid, men boken kan også være nyttig for virksomme innen sosialt arbeid. altså som en del av noe annet er årsstudium i sosiologi veldig relevant og interessant! er en del sosiologifag i sosionomstudiet (i alle fall der jeg gikk) og hovedforskjellen er altså at sosiologi er læren om samfunnet, hvordan det fungerer osv, mens sosionomer jobber med individer og menneskene i samfunnet. Oversikt med kampanjer, priser og tilbud på Sosionom produkter. Oversikten inneholder ialt 47 varer med relasjon til Sosionom.

Kjøp Digitale skiller. Ivar Frønes (Heftet) 229 kr.

RELATERTE BØKER