Sosiale og emosjonelle vansker

Sosiale og emosjonelle vansker Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,21 MB
FILNAVN
Sosiale og emosjonelle vansker.pdf
ISBN
8757422792670

BESKRIVELSE

Hvilke sosiale og emosjonelle vansker hos barn og unge møter skoler og barnehager? Hvordan kan pedagoger legge til rette for et læringsmiljø som fremmer en positiv psykososial utvikling?Med utgangspunkt i forskning fokuserer boka på hvordan skoler og barnehager kan forstå, og gripe inn ved, vansker hos sårbare barn og barn i utsatte situasjoner. Seks fagartikler utdyper innagerende vansker, språk- og atferdsvansker, mobbing, vansker som følge av migrasjon og vanskelige hjemmeforhold. Forfatterne redegjør for hvordan vanskene påvirkes av barnehage- og skolekonteksten. Boka presenterer også strategier for å skape et inkluderende læringsmiljø for sårbare barn og unge. Boka er den første av to frittstående artikkelsamlinger fraved Senter for atferdsforskning. Den andre boka fokuserer på det systematiske arbeidet med å utvikle gode og forebyggende miljøer.

For informasjon om fremskutt/utsatt skolestart ta kontakt med din nærskole eller oss på PPT. Hvem kan søke? Kjøp 'Sosiale og emosjonelle vansker, barnehagens og skolens møte med sårbare barn og unge' av Unni Vere Midthassel fra Norges raskeste nettbokhandel.

Boka er redigert av Unni Vere Midthassel, Edvin Bru, Sigrun K. Ertesvåg og Erling Roland. Sosiale og emosjonelle vansker har i regelen utviklet seg over lang tid.

RELATERTE BØKER