Psykologi og samfunnsfag

Psykologi og samfunnsfag - Lillevi Berg Kristoffersen, Elisabeth Solvik | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lillevi Berg Kristoffersen, Elisabeth Solvik
DIMENSJON
5,53 MB
FILNAVN
Psykologi og samfunnsfag.pdf
ISBN
2686207132469

BESKRIVELSE

"Psykologi og samfunnsfag" er skrevet til fellesmodulen i videreutdanningene for helse- og sosialfaglig personell - Fagskolen HS. Fellesmodulen er obligatorisk i alle videreutdanningene."Psykologi og samfunnsfag" behandler emnene psykologi, sosiologi, stats- og kommunalkunnskap og helse- og sosialpolitikk. Boka gir innsikt i det samspillet som foregår mellom mennesker, og om betydningen av dette samspillet i alt arbeid med mennesker. Her finner du oppdatert informasjon om de omfattende endringene som skjer innenfor helse- og sosialtjenestene. "Psykologi og samfunnsfag" inngår i en serie på tre lærebøker til fellesmodulen. De andre bøkene heter "Etikk og kommunikasjon" og "Jus i helse- og sosialtjenesten".

Språk, samfunnsfag og økonomi Vg2: Nynorsk: Språk, samfunnsfag og økonomi Vg2: Nordsamisk: Giella, servodatfága ja ekonomiija Jo2: Engelsk: Languages, Social Sciences and Economics Studies Vg2: Revidert utgave av Psykologi 1 er omstrukturert, forkortet, med oppdatert fagstoff og mer tilgjengelig språk. Læreplanen er lett gjenkjennelig i boka ved at alle delene har samme overskrift som læreplanen, og kapitlene innledes med konkrete kompetansemål. Samfunnsfag, økonomi og psykologi.

Eksamen. VG1: ... "Psykologi og samfunnsfag" er skrevet til fellesmodulen i videreutdanningene for helse- og sosialfaglig personell - Fagskolen HS.

RELATERTE BØKER