Nye Eventyr

Nye Eventyr - Regine Normann | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Regine Normann
DIMENSJON
6,19 MB
FILNAVN
Nye Eventyr.pdf
ISBN
5027107589685

BESKRIVELSE

For eksempel kan de starte med: «Det var en gang en konge som levde i et land langt, langt borte.» Eventyr i nye varianter; Eventyr i nye varianter. av Ingrid Versto Roheim — sist endret 2017-08-30T14:19:33+02:00.

I boksen følger det også med en søt, liten pekebok med korte tekster og originale illustrasjoner av Johan Vestly, som barna kan følge med i mens de lytter ... Nye eventyr på Tredalen Tredalen ligger ved sjøen, på Spjærøy i Hvaler kommune, og egner seg til både land- og vannaktiviteter, for eksempel pionering på eiendommen, utflukt i Ytre Hvaler nasjonalpark, bading, fisking og padling i Asmalsund eller i andre bukter eller sund rundt i skjærgården. På nye eventyr. Folkeeventyrene er gammeldagse og utdaterte.

RELATERTE BØKER