Mestrende barn; arbeidsbok foreldre

Mestrende barn; arbeidsbok foreldre - Kristin Martinsen, Kevin Stark, Kelly O'Neil Rodriguez, Philip C. Kendall | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Martinsen, Kevin Stark, Kelly O'Neil Rodriguez, Philip C. Kendall
DIMENSJON
6,26 MB
FILNAVN
Mestrende barn; arbeidsbok foreldre.pdf
ISBN
5963511748282

BESKRIVELSE

Å hjelpe barn før de utvikler alvorlige vansker krever at førstelinjen kan møte barna med gode og tilpassede tilbud. Mestrende barn er et nytt lavterskeltilbud rettet mot barn i alderen 8-13 år med symptomer på angst og depresjon. Programmet er basert på kognitiv atferdsterapi og er utviklet med utgangspunkt i to anerkjente og velutprøvde behandlingsprogrammer: Philip C. Kendalls Coping Cat-program for angst og Kevin Starks ACTION-program for depresjon. Mestrende barn er utviklet i samarbeid med disse to anerkjente forskerne. Mestrende barn består av et gruppetilbud for barn og foreldre, hvor barna møtes til gruppesamtaler over 10 uker mens foreldrene møtes til samlinger parallelt.

Maks rabatt på nye bøker og fri frakt på ordre over 299,- . Hovedbøkene sendes alltid portofritt. Mestrende barn (Heftet) av forfatter Kristin Martinsen.

Mestrende barn er et nytt lavterskeltilbud rettet mot barn i alderen 8-13 år med symptomer på angst og depresjon. Mestrende barn er utviklet i samarbeid med disse to anerkjente forskerne. Mestrende barn består av et gruppetilbud for barn og foreldre, hvor barna møtes til gruppesamtaler over 10 uker mens foreldrene møtes til samlinger parallelt. Mestrende barn; arbeidsbok foreldre er en flott bok.

RELATERTE BØKER