Hjertet ditt

Hjertet ditt - Jonas Skogestad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jonas Skogestad
DIMENSJON
12,45 MB
FILNAVN
Hjertet ditt.pdf
ISBN
7242426727158

BESKRIVELSE

Et hjerteslag er 4 milliarder hjerteceller som slår samtidig.For at hjertet skal banke én gang, må elektriske signaler treffe alle de fire milliarder hjertecellene som er i hjertet ditt, på samme tid. Cellene må trekke seg sammen, ikke for kraftig, og ikke for svakt, ikke for fort, men heller ikke for langsomt. Hvis alt går som det skal, resulterer det i et hjerteslag. Det skjer 70 ganger i minuttet, hver time, hvert døgn, hvert år, gjennom et helt liv.I "Hjertet ditt" kan du lese om hvordan kroppens viktigste muskel virker, og hvordan du tar vare på hjertehelsen din, derunder hva forskningen sier om hvilken mat du bør spise, og hvordan du bør trene.

Ingen vet vægen vi vandre. Men din skal jeg vara i dager og år, jeg ska itte sjå på æindre.

Julehøytiden er forbundet med høyere forekomst av akutte hjerteinfarkt. Hvordan kondisjonstrening hjelper hjertet ditt: styrker hjertet. Hjertet er en muskel som krever trening, akkurat som biceps eller leggene.

RELATERTE BØKER