Helhetlig hjerterehabilitering

Helhetlig hjerterehabilitering - John Gunnar Mæland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Gunnar Mæland
DIMENSJON
6,14 MB
FILNAVN
Helhetlig hjerterehabilitering.pdf
ISBN
5017694157280

BESKRIVELSE

Boken tar for seg begrunnelsen for og prinsippene ved hjerterehabilitering. Hjertesykdommer rammer hele personen, ikke bare hjertet. Rehabiliteringen av hjertepasienter må derfor ha et helhetlig perspektiv. Rehabiliteringen dreier seg om å hjelpe hjertepasienter til selv å gjøre en innsats for økt funksjonsevne, redusert risiko og et bedre liv. Virkemidlene er medisinsk oppfølging, fysisk opptrening, atferdsendring, psykologisk rådgivning og yrkesmessig veiledning. Denne innføringsboken er skrevet med dette helhetssynet for øyet. Helhetlig hjerterehabilitering er skrevet for leger, fysioterapeuter, sykepleiere og andre som tar seg av hjertepasienter under og etter sykehusopphold. Denne andre reviderte utgaven er oppdatert med nyere forskning på dette tverrfaglige området.

I toppmoderne sykehuslokaler har vi samlokalisert de sterke fagmiljøene fra Feiring- og Glittreklinikken. Her tilbyr vi en rekke behandlinger og operasjoner innen en rekke medisinske områder. Helhetlig tilnærming.

ICF ble vedtatt av WHO i 2001, og man kan se på denne klassifiiseringen som et forsøk på å forene en medisinsk og en sosial modell for funksjonshemning. Tverrfaglig Helhetlig Hjerterehabilitering . Hjerterehabilitering i Vestfold •En ide ble unnfanget om en mer tverrfaglig oppfølging av hjertepasientene •Ideen ble omsatt til en RCT som startet i 1997 Boken tar for seg begrunnelsen for og prinsippene ved hjerterehabilitering.

RELATERTE BØKER