Håndbok for lysets krigere

Håndbok for lysets krigere - Paulo Coelho | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paulo Coelho
DIMENSJON
8,44 MB
FILNAVN
Håndbok for lysets krigere.pdf
ISBN
7825429269570

BESKRIVELSE

En lysets kriger forsøker ikke å spille en rolle andre har valgt for ham. En lysets kriger kjenner sine feil, men også sine fortrinn. En lysets kriger vet at den fjerneste stjerne i universet åpenbarer seg i tingene omkring ham. I Håndbok for livets krigere inviteres vi med på krigerens vei: å leve ut våre drømmer, omfavne livets usikkerhet og strebe mot vår egen unike skjebne.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris En lysets kriger forsøker ikke å spille en rolle andre har valgt for ham. En lysets kriger kjenner sine feil, men også sine fortrinn.

En lysets kriger kjenner sine feil, men også sine fortrinn. En lysets kriger vet at den fjerneste stjerne i universet åpenbarer seg i tingene omkring ham.

RELATERTE BØKER