Aktivitetskort. Språk i barnehagen. 50 aktivitetskort i kassett

Aktivitetskort. Språk i barnehagen. 50 aktivitetskort i kassett - Inger Elisabeth Eigeland, Helena Hagström | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inger Elisabeth Eigeland, Helena Hagström
DIMENSJON
7,41 MB
FILNAVN
Aktivitetskort. Språk i barnehagen. 50 aktivitetskort i kassett.pdf
ISBN
3981543467297

BESKRIVELSE

Aktivitetskort Språk i barnehagen inneholder aktiviteter for ulike aldersgrupper og språklig nivå. Aktivitetskortene kan brukes som en del av det planlagte pedagogiske arbeidet med språk eller til spontane «her og nå»- aktiviteter. Kortene selges i en boks med 50 kort. Disse er sortert etter temaene: Språklig bevissthet, Lytte, Snakke og fortelle, og Skriftspråk, symboler og ordforråd. Hvert tema innledes med et kort som viser en oversikt over aktivitetene i det aktuelle temaet.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp Aktivitetskort. Språk i barnehagen.

50 aktivitetskort i kassett bok - Inger Elisabeth Eigeland .pdf. Alt jeg ikke husker .pdf last ned Jonas Hassen Khemiri.

RELATERTE BØKER