Strikk til nøstebarn

Strikk til nøstebarn - Kathrine Gregersen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kathrine Gregersen
DIMENSJON
9,11 MB
FILNAVN
Strikk til nøstebarn.pdf
ISBN
7103335917719

BESKRIVELSE

I denne boka finn du dei beste oppskriftene til dei populære strikkeplagga frå Nøstebarn. Her er mjuke strikkeklede til babyen, varme genserar til dei litt større barna og florlette sjal og lune jakker for vaksne. I tillegg finn du småplagg som sokkar, luer og babyteppe, og dessutan ei rekkje tips til anna tilbehør og dekor. Alle oppskriftene baserer seg på ubehandla ullgarn. Ull er det beste materialet både til kaldt og varmt vêr, det pustar og absorberer fuktigheit. Oppskriftene i boka er enkle å følgje, og plagga er raske å strikke. Bilda i boka gir inspirasjon til å gå i gang med lekre ullplagg for store og små, i ulike fargevariasjonar. Og det er ingen ting i vegen for at du kan utvikle oppskriftene vidare med eigen fantasi og kreativitet!

Boka Strikk meir til nøstebarn kom i 2014 og inneheld oppskrifter til baby, barn og vaksne. Nok til å strikk til gutten min - jenta mi. ...

Denne kom ut i 2007, men plaggene har på ingen måte gått av moten. Her finner du oppskrifter på forskjellige typer basisplagg til baby, barn og voksen. Strikk til nøstebarn.

RELATERTE BØKER