Mine forunderlige formødre

Mine forunderlige formødre - Bente Lindbæk | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bente Lindbæk
DIMENSJON
8,58 MB
FILNAVN
Mine forunderlige formødre.pdf
ISBN
2111477492733

BESKRIVELSE

I denne slektskrøniken, som strekker seg over to hundre år, har forfatteren tatt for seg livshistoriene til formødrene sine. Tippoldemor Sofie Aars, oldemor Elise Sofie Aubert, bestemor Sofie Lindbæk og tante Lise Lindbæk var alle skrivende kvinner, og bøkene deres gir oss et spennende og interessant innblikk i hvordan det var å være kvinne i sin samtid, og hvor vanskelig det har vært å leve av sin penn. Bente Lindbæk er utdannet cand. polit., og i sitt arbeid som sosionom, familieterapeut og høyskolelektor har hun studert og forsket på sammenhengen mellom arv og miljø. Hva er det som ligger nedfelt i genene våre, og hva er det som føres videre til neste slektsledd? Tiden vi lever i, miljøet vi er omgitt av, og livene vi lever har også stor betydning for om det blir gode eller onde dager.

Energica - for sjel, kropp & sinn ... Mine forunderlige formødre: les mer > Den blå kjolen: les mer > Frå Skyggestrand til Espeland: les mer > Evakueringen av Finnmark: les mer > Loggbok fra et langt liv: les mer > Folket på Vinje: les mer > Med hevet hode: les mer > HENNE - Slik jeg husker det: les mer > Veien til Christiania: les mer > Mitt liv som marionett: Det er tankevekkende at Lindbæk, datterdatteren til forfatteren som mange i dag forbinder med forgangen prestegårdsidyll, skulle bryte med konvensjonene. Og det fullstendig.

Sendes innen 2-4 virkedager. Kjøp boken Mine forunderlige formødre av Bente Lindbæk (ISBN 9788230012284) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER