Forstå din mann

Forstå din mann - Lisbeth Solsvik Hjortland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lisbeth Solsvik Hjortland
DIMENSJON
11,2 MB
FILNAVN
Forstå din mann.pdf
ISBN
5034091955279

BESKRIVELSE

Forstå din mann er en liten tipsbok som hjelper deg hvordan du kan vise din mann respekt og den forståelse han trenger. Den inneholder koselige, artige små illustrasjoner som understreker temaet. Forfatteren har sammen med sin mann jobbet med veiledning og samtaler med par i mange år gjennom Familiefokus, Ungdom i Oppdrags familiearbeid. "Jeg er imponert over forfatterens innsikt i mannens sinn og hva han ønsker. Å ha en slik bok i vesken må være midt i blinken for de som trenger råd for å få forholdet til å fungere bedre." - Hans Olav Tungesvik, psykiater og forfatter av boken Håp for samlivet. Lisbeth Solsvik Hjortland har sammen med sin mann kurset og veiledet mange par gjennom sitt arbeid i Familiefokus. De har vært gift i 26 år og tipsbøkene ble til da hun så behovet de fleste par har: å forstå hverandre.

Men de kan jo føre nag med seg, når de blir eldre. Men det kommer de sikkert til å gjøre, siden det er jeg som har valgt å gå. Aktiv verbbøying av forstå Tabellen under viser de aktive bøyningsformene av forstå.De aktive konstruksjonene forteller hvem som handler, og er derfor ofte bedre å bruke, enn de passive. Hun er sikkert livredd for å bli overflødig og ensom.

Forstå din mann - Lisbeth Solsvik Hjortland antall. Kjøp.

RELATERTE BØKER