Endetiden

Endetiden - Andreas Årikstad | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andreas Årikstad
DIMENSJON
4,7 MB
FILNAVN
Endetiden.pdf
ISBN
1325072098568

BESKRIVELSE

Det er helt sikkert at Jesus kommer igjen! Vi vet AT Han kommer, vi vet HVORDAN Han kommer, men ikke NÅR Han kommer! Men Bibelen har mye å si oss om endetiden og tegnene som varsler Hans komme. Det er det denne boken handler om. Framstillingen bygger på den overbevisning at: «Guds profeterte Ord går klart, konkret og bokstavelig i oppfyllelse på historiens arena.» Alle de vanskelige tema drøftes og begrunnes: Frelse eller fortapelse? Hvem er Antikrist? Er tusenårsriket å forstå bokstavelig? Når kommer bortrykkelsen? Hva menes med Dyrets merke? osv. Dette gjøres med ydmyk respekt for og med en grunnleggende tillit til at Bibelen er Guds ufeilbarlige Ord. Jesu sa: «Jeg har sagt dere det før det skjer, for at dere skal tro når det skjer».

24-25, så klarer ikke jeg å skille ut tre "deler" her til hvert av spørsmålene. De går liksom i ett. Flott at noen skriver om endetiden,slik at vi kan være rede.Det er riktig at ingen vet tiden for herrens komme,verken opprykkelsen eller hans fysiske gjennkomst.Det som er viktig med opprykkelsen er at den alltid er nært forestående.Dt er ikke knyttet noen betingelser til hans komme.Alle generasjoner siden disiplene har ventet på jesus og han begynner og avslutter åpenbaringsboken med ... I endetiden blir sanne kristne samlet og atskilt fra falske kristne.

J. Endetiden er nær. Tyrkia åpner for å gå inn med bakkestyrker i Syria.

RELATERTE BØKER