Den tid, den song

Den tid, den song - Siri Økland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siri Økland
DIMENSJON
6,71 MB
FILNAVN
Den tid, den song.pdf
ISBN
4654121544569

BESKRIVELSE

Vare dikt om å finne sin plass i tilværet I si første diktsamling skriv Siri Økland om dei små observasjonane og vedundera i kvardagen, men ho lèt også dei store linjene mellom generasjonane tre fram. Med eit nært blikk på slekta både før og etter henne skriv ho fram ein idyll der eit mørke lurer, og ei sorg der det også finst lys. Konkret og lågmælt skriv ho blant anna om slektsgarden, om barndom og familie. Og med same pulsen skriv ho både om døden og framtida, om det mystiske og uavklara - og det åhøyre til.

Musik: Fredrik Kempe Sångtext: Carin Pollak Köp musiken eller streama: http ... Håvard Rem er en norsk lyriker. Han debuterte i 1977 med samlingen Kall på heltene, etterfulgt av Bruddstedet (1978), Sist jeg løp på deg (1981), Et lykkelig år av min ungdom (dikt og fortellinger, 1982), Bak dør på gløtt (1985), Karl Johans åpenbaring (1987), Galgeland (1991) og Øvelser i grensesetting (1993).

I 1990 utgav han essaysamlingen Den femfotete kamel, som omhandler andre ... Ganske vist studielån, som engang skulle betales tilbage, men den tid, den sorg debatb1985 debatbog, litteratur, 1985. varierer i form [teatergruppen] arbejder videre også efter sommeren 2001, men vi ved endnu ikke med hvad.

RELATERTE BØKER