Vev; til deg selv og de du er glad i

Vev; til deg selv og de du er glad i - Anne Djupvik Andersen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Djupvik Andersen
DIMENSJON
4,94 MB
FILNAVN
Vev; til deg selv og de du er glad i.pdf
ISBN
2109375823430

BESKRIVELSE

Legg ned strikkepinnene for en stund, og lær deg hvordan du raskt og enkelt kan lage din egen vev. I denne boken deler Anne sine teknikker og hemmeligheter bak dette tradisjonsrike håndarbeidet. Lag personlige gaver til dine kjære, dekk bordet med håndvevde spisebrikker eller pynt opp i hjemmet ditt med vevde bilder og puter. Boken er illustrert med nydelige, dekorative bilder - la deg inspirere!

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Ønsker du å laste ned en Vev; til deg selv og de du er glad i-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Vev; til deg selv og de du er glad i og andre bøker av forfatteren Anne Djupvik Andersen. Kjøp Vev fra Bokklubber Lær å veve av en som elsker det! Med en enkel vev, helt uten forkunnskaper, kan du lage de fineste ting.

Ta initiativ til en fin søndagstur for hele familien Kjøp «Vev - til deg selv og de du er glad i» av Anne Djupvik Andersen til en god pris på ark.no. Bestill hjemlevering eller klikk&hent i din ARK-butikk. Søm og vev Strikk til voksne Hekling Sy og strikk til hjemmet Barnestrikk.

RELATERTE BØKER