Sårbare skolebarn

Sårbare skolebarn Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,39 MB
FILNAVN
Sårbare skolebarn.pdf
ISBN
5666562366251

BESKRIVELSE

Barn kan føle seg sårbare i perioder av livet og vil i noen tilfeller ha behov for ekstra støtte og omsorg. Denne boken ser nærmere på ulike situasjoner der barn blir sårbare og presenterer eksempler på dokumenterte hjelpetiltak. Sårbare barn er ikke en ensartet gruppe. Problemstillingene varierer fra hvert enkelt barn og kan ofte være sammensatte. I boken rettes oppmerksomheten spesielt mot barn som er stille, blir utsatt for mobbing eller har en kronisk sykdom. Forfatterne ser videre på hvordan skilsmisse, sorg eller rus- og psykiske problemer i familien kan føre til at barn blir mer sensible. Forfatterne beskriver situasjoner og viser med eksempler hvordan vi kan bruke ulike tiltak for å hjelpe sårbare barn. Sårbare skolebarn er skrevet av erfarne helsesøstre, psykologer, sykepleiere og lærere som alle er eksperter innenfor sine områder. Hensikten med boken er å presentere ulike verktøy som kan gi disse barna en bedre skolehverdag. Målgruppen er alle som har faglig interesse for skolebarns psykiske helse.

I tillegg gjør barnehagelærere og lærere så godt de kan for å følge opp spesielt de sårbare barn og unge via nettbaserte løsninger og telefonsamtaler. Ingen nye signal om sårbare skolebarn i gjenåpningsplanen Regjeringen vil prioritere barn og unge, varslet Erna Solberg. Men på to måneder har regjeringen nesten ikke gjort noe for barn som har mistet tilrettelegging i skolen, mener Fellesorganisasjonen. Kjøp Sårbare skolebarn fra Tanum Barn kan føle seg sårbare i perioder av livet og vil i noen tilfeller ha behov for ekstra støtte og omsorg.

Disse sårbare barna som ikke bør være for mye hjemme, bør ik... I det siste har hun lest kommentarer på sosiale medier fra foreldrene med hjemmeværende skolebarn som uttrykker sin beundring for norske lærere. - Det er en tøff jobb.

RELATERTE BØKER