Myk og fargerik filting i ull

Myk og fargerik filting i ull - Tone Tvedt | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tone Tvedt
DIMENSJON
12,32 MB
FILNAVN
Myk og fargerik filting i ull.pdf
ISBN
4296211042343

BESKRIVELSE

Filting er et utrolig spennende og allsidig håndverk.Her får du et mangfold av ideer til å sette ditt helt personlige preg på ditt eget hjem, gjennom å lage unike puter, pledd, bordbrikker, trekk til vaser eller lampeskjermer. Det er heller ikke mangel på ideer til garderoben din. Herlige myke skjerf, ponchoer, skjørt og pulsvarmere i silke og ull. Modellene er laget i flere ullkvaliteter og dekorert med forskjellige teknikker, for å oppnå spennende strukturer og uttrykk. Modellene er i ulik vanskelighetsgrad, alt fra det helt enkle til det litt mer krevende. Boken har en grundig teknikkdel, og mønster til modellene får du på et eget mønsterark i full størrelse.

Kardet ull i flak C1/ Carded woolfleece C1; Merino tops - Ensfarget / Single colour; Merino tops - Flerfarget / Multicoloured; Pelsull - Uncarded wool; Ull til fyll ... Myk og fargerik filting i ull Tone Tvedt (Innbundet) Tips en venn 328 kr Antall . Kjøp.

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Innbundet, Tone Tvedt, Bokmål,... Kjøp 'Myk og fargerik filting i ull' av Tone Tvedt fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER