Internasjonalisering og juridisk metode

Internasjonalisering og juridisk metode - Finn Arnesen, Are Stenvik | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Finn Arnesen, Are Stenvik
DIMENSJON
5,49 MB
FILNAVN
Internasjonalisering og juridisk metode.pdf
ISBN
5381532859578

BESKRIVELSE

De færreste områder i norsk rett er uberørt av internasjonale rettsregler. Den som skal ta stilling til innholdet av norsk rett, må derfor være i stand til å identifisere de internasjonale normer som har betydning for norsk rett, forstå dem, og avgjøre hvilken betydning de har for rettstilstanden i Norge. Denne boken tar sikte på å gi veiledning i dette. I denne utgaven er opplegget beholdt, og fremstillingen er søkt tilpasset utviklingen i rettspraksis. Boken er aktuell både for studenter, juristprofesjonen i sin alminnelighet og andre som er opptatt av internasjonaliseringens betydning for rettstilstanden i Norge.

Kjøp boken Internasjonalisering og juridisk metode av Finn Arnesen, Are Stenvik (ISBN 9788215023922) hos Adlibris.com. Fri frakt.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp 'Internasjonalisering og juridisk metode, særlig om EØS-rettens betydning i norsk rett' av Finn Arnesen fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER