Nøytralitetens pris

Nøytralitetens pris - Geirr H. Haarr | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geirr H. Haarr
DIMENSJON
7,45 MB
FILNAVN
Nøytralitetens pris.pdf
ISBN
7933966706322

BESKRIVELSE

Altmark-saken er et begrep i norsk historie. Hva som skjedde i Jøssingfjord en februarnatt for snart 80 år siden er likevel forbausende vanskelig å finne ut av. Mange ulike versjoner av hendelsene er fortalt, men beretningene spriker mye og er ofte preget av etterpåklokskap. De som var med på begivenhetene trengte å få sine versjoner publisert, andre har tolket hendelsene i en spesiell hensikt. Nå er de fleste som var med i 1940 borte og mange dokumenter og rapporter er omsider offentligjort; arkiver er åpnet, dagbøker og private beretninger er kommet frem. Det gir mulighet til å fortelle historien på ny, basert på ettertanke, refleksjon og perspektiv og gi hendelsene balanse og årsakssammenheng, uhildet av tradisjon og etablerte sannheter.

Han fandt sig ikke i, at englænderne opbragte et tysk skib med 300 engelske fanger ombord i Jøssingfjorden. Nøytralitetens pris. 449 kr.

Han fandt sig ikke i, at englænderne opbragte et tysk skib med 300 engelske fanger ombord i Jøssingfjorden. Nøytralitetens pris. 449 kr.

RELATERTE BØKER