Merverdiavgift i et nøtteskall

Merverdiavgift i et nøtteskall - Ole Gjems-Onstad, Cecilie Aasprong Dyrnes, Anders B. Mikelsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Gjems-Onstad, Cecilie Aasprong Dyrnes, Anders B. Mikelsen
DIMENSJON
4,3 MB
FILNAVN
Merverdiavgift i et nøtteskall.pdf
ISBN
8782139190814

BESKRIVELSE

Denne boken gir en grunnleggende innføring i merverdiavgiftsreglene. Den konsentrerte fremstillingen skal på få timer gi leseren en oversikt over de juridiske bestemmelser på dette økonomisk viktige fagområde. Merverdiavgift i et nøtteskall er en videreføring av Merverdiavgift - en innføring (8 utgave 2009) og benyttes ved en rekke undervisningsinstitusjoner. Den konsise og praktiske fremstillingsformen gjør boken like egnet for næringsdrivende som for andre som kommer i berøring med merverdiavgift. Merverdiavgift utgjør omtrent 20 % av statens inntekter. For de næringsdrivende representerer merverdiavgiften betydelige kontantstrømmer - og et risikoområde. For eksempel vil økt internasjonal handel, større restruktureringer og omorganiseringer samt digitalisering kunne medføre komplekse avgiftsmessige problemstillinger.

Cecilie Aasprong Dyrnes, Ole Gjems-Onstad, Tor S. Kildal og Anders B.

desember 2003 nr. 108 for kommuner mv., og den kommenterer merverdiavgiftsforskriften ... Merverdiavgift i et nøtteskall er en videreføring av Merverdiavgift - en innføring (8 utgave 2009) og benyttes ved en rekke undervisningsinstitusjoner.

RELATERTE BØKER