Mellom klima og komfort

Mellom klima og komfort Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,62 MB
FILNAVN
Mellom klima og komfort.pdf
ISBN
2675467936919

BESKRIVELSE

Energiforbruket øker, både i Norge og globalt. Dette er en konsekvens av økende krav til komfort. Samtidig bidrar produksjonen av energi til høye utslipp av CO2 og dermed til global oppvarming. Utfordringene knyttet til bærekraftig produksjon og bruk av energi handler om å håndtere hensynet til både klima og komfortkrav. Dette gjør energipolitikk viktigere og vanskeligere enn noen gang tidligere. Denne boken presenterer ny kunnskap om klima- og energispørsmål, basert på mange års forskning på disse temaene. Den behandler fire sentrale tema med vidtrekkende betydning for norsk samfunnsliv: * Energipolitikk og meningsdannelse i forhold til energi og klima, * Energieffektivisering og energibruk i hverdagslivet, * Innovasjoner og teknologiutvikling knyttet til nye fornybare energikilder, * Aktører som kan bidra til energieffektivisering. Førsteamanuensis Margrethe Aune og professor Knut H. Sørensen, begge ved Institutt for tverrfaglige kulturstudier ved NTNU, har redigert denne boken.

Bok Da æ var i Amerika Rune Johansen pdf. Bok Den store ballongen Axel Scheffler pdf.

En kinesisk rismark vil trives dårlig i Norge, fordi klimaene er ulike - selv om vi godt kan ha dager hvor været i Oslo og Beijing er akkurat like. Baldermyten og langfredagsmysteriet bok - Rudolf Steiner .pdf. Bare ett år pdf download (Gayle Forman) Bare tanken på deg bok - Rosie Alison .pdf.

RELATERTE BØKER