Høyfjellskart Glittertind 1:20.000

Høyfjellskart Glittertind 1:20.000 Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,67 MB
FILNAVN
Høyfjellskart Glittertind 1:20.000.pdf
ISBN
1659204309167

BESKRIVELSE

Den nye generasjonen turkartDette er et unikt kart med en detaljrikdom som aldri tidligere er vist over området rundt Glittertind. Terrenginformasjonen i kartet er basert på laserskanning fra fly. For første gang framtrer fjellskrenter, større steiner, vassdrag og breer med en presisjon som tilsvarer virkeligheten. Et kart i målestokk 1:20 000 gir god støtte til deg som går på topptur, driver med brevandring eller på andre måter forlater de merkede stiene i dalbunnen og finner egne ruter oppe i høyfjellet.Kartet er laget i materialet Tyvek, som tåler vann, er beskyttet mot rifter og har lav vekt. 

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

Terrenginformasjonen i kartet er ba.. Calazo Høyfjellskart Glittertind i målestokk 1:20 000 er et unikt kart med en detaljrikdom som aldri tidligere er vist over området rundt Glittertind. Terrenginformasjonen i kartet er basert på laserskanning fra fly.

RELATERTE BØKER