Gud i en gudløs verden

Gud i en gudløs verden - Geir Hellemo | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Hellemo
DIMENSJON
6,53 MB
FILNAVN
Gud i en gudløs verden.pdf
ISBN
6923447959116

BESKRIVELSE

Ved første øyekast ser verden helt gudløs ut. Men er det slik at vi er utlevert til denne gudløsheten? Eller kan den være en nødvendig erfaring for å komme seg videre? I denne boka utfordrer forfatteren leseren til å tenke åpent og vidt om livets store spørsmål, i møte med religiøse, kulturelle og politiske utfordringer. Boka inviterer også til sakte-lesning, til leting etter de spor Gud måtte etterlate i vår verden. De 35 lesestykkene er som små mosaikkbiter som hører til i det samme bildet. Gud i en gudløs verden er Geir Hellemos tredje bok på Verbum, etter Mine tre liv (2014) og Livet i Salmenes bok (2017).

Bla milions ord og uttrykk på alle språk. gudlös oversættelse i ordbogen svensk - dansk på Glosbe, online-ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog. I en verden der stadig flere er villige til å ty til vold for å begrense andres frihet, trenger vi humanistiske verdier mer enn noen gang.

Daniel har mistet sin kun 33 dage gamle søn og Leif har skrevet flere bøger om lidelsens problem. Klik her for at følge med i a... Søk etter i denne verden på Kelkoo.

RELATERTE BØKER