Til deg som er fadder

Til deg som er fadder - Anne M. Eilertsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne M. Eilertsen
DIMENSJON
8,4 MB
FILNAVN
Til deg som er fadder.pdf
ISBN
7081927755449

BESKRIVELSE

Ei helsing frå kyrkjelyden til fadrane. Inneheld ein del praktisk informasjon omkring dåpen. Det er satt av plass til lokal informasjon frå den enkelte kyrkjelyd. Kan også brukast til fadrar til større barn. Tilpassa ny liturgi.Nynorsk.

Verden kan forandres! Ønsker du å laste ned en Til deg som er fadder-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Til deg som er fadder og andre bøker av forfatteren Anne M. Eilertsen. Logg deg inn Min side.

Kan også brukast til fadrar til ... Bli fadder i WWF - finn fadderskapet som passer for deg ... Turismen bidrar til naturbevaring, samtidig som at det er en avgjørende inntektskilde for lokalsamfunnet.

RELATERTE BØKER