Søtt for gud og hvermann

Søtt for gud og hvermann - Lars Lian | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Lian
DIMENSJON
6,27 MB
FILNAVN
Søtt for gud og hvermann.pdf
ISBN
6766551763777

BESKRIVELSE

I denne boken viser forfatteren hvordan man kan lage lekre retter uten å måtte ty til profesjonelt kjøkkenutstyr og kompliserte prosedyrer, kun gode råvarer. Trinn-for-trinn-forklaringer gjør det enkelt å følge oppskriftene. Med oppskriftregister.

Prosjekter som "Salmer på veien hjem" (Paus, Bremnes, Boine) og "Salmer på ville veier" (Brøndbo) er eksempler på dette. Her foreligger "Salmer for Gud og hvermann" med nye salmetolkninger ved bl.a Bjørn Eidsvåg, Maria Solheim, Sigvart Dagsland, Iver Kleive og Knut Reiersrud ... Pod for Gud og hvermann har tatt en prat med Silke Pahlke (rådgiver i kirkerådet) og Henrik Syse (filosof og søndagsskolelærer) om hvordan kirka kan jobbe for å sikre barns rettigheter.

- Kanskje vil podcasten gjøre at folk flest ser at kirken også kan ha det moro og ikke bare være alvorstung, selv om vi snakker om og er opptatt av livets store spørsmål, sier redaksjonen bak podcasten. Er det fritt frem for gud og hvermann som har et trekkspill, å plassere seg strategisk på et travelt gatehjørne, eller helst rett ved et busstopp, slik at man er nødt til å forholde seg til støyen til bussen dukker opp? Frank Jensen. Foto: PRIVAT.

RELATERTE BØKER