Norsk ost

Norsk ost - Anders Oterholm | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Oterholm
DIMENSJON
7,9 MB
FILNAVN
Norsk ost.pdf
ISBN
3614290823809

BESKRIVELSE

Norsk ost - opprinnelse, framstilling og bruk En bok for oste-elskere! Spekket av kunnskap og historie for de som ønsker å vite hva de kjøper, og for de som vil briljere med de gode fortellingene fra norsk ostehistorie. Dette er en unik guide til norske oster. Ukjente historier - for de fleste - og overraskende og ikke minst interessante fakta fra norsk ostehistorie. Det er også en nyttig bok: Hva kan du kreve når du kjøper ost? Hvordan skal de ulike ostene være og hvordan skal de best oppbevares? Grunnregler for anretning av ost - hvilke passer sammen, og hvor mye skal du beregnet? Og ikke minst: Hva skal du servere til? Forfatterens ønske er å bidra til å føre gamle og nye oste-tradisjoner videre, og med denne boken er mulighetene til å lykkes absolutt tilstede! Om forfatteren Anders Oterholm (1934) var ferdig utdannet ved Norges Landbrukshøgskole i 1963. Etter fire års videreutdanning (Dr. philos. i Food Science) i USA, ble han i 1967 hentet hjem til Norge for å overta hovedansvaret for kvalitet og utvikling av ost innen TINE (Norske Meierier). Dette holdt han på med til han gikk av med pensjon i 2000. I tillegg kan nevnes: Professor II i meieriteknologi ved NLH/UMB. Internasjonalt arbeid med standardisering av melk og melkeprodukter. Formann i FN's ekspertkomité for melk og melkeprodukter. Har vært med på å bygge opp eksporten av norsk ost til Japan og USA.

Norske forbrukere er spesielt glade i å bruke cheddar på hamburger og pizza. Norsk sensasjon:-Vi har slått Manchego, vi har slått Roquefort, vi har slått Stilton! Sju grunner til at en bitteliten norsk ost ble verdens beste. Blåmuggosten Kraftkar fra Tingvoll kåret ... Norsk ost til terningkast fem og seks.

Den norske forretningsmannen og redaktøren Trygve Hegnar hevder at eksport av Jarlsberg-ost i tidsrommet 1988-2016 har blitt subsidiert med rundt 40 milliarder kroner fra norske forbrukere og skattebetalere. Norsk Landbruksrådgiving (NLR) utvikler, samordner og leverer helhetlig, kunnskapsbasert og uavhengig rådgiving tilpasset landbrukets behov i hele landet. NLR består av ti regioner med til sammen 24.000 medlemmer og 330 ansatte på 100 kontorsteder over hele landet. Norsk: ·(mat, utellelig) spiselig masse laget av melk, har fast form· (mat, tellelig) enhver av ovenstående markedsført som en egen type ost··(vulgært, slang) smegma Norsk ost.

RELATERTE BØKER