Norges verste nazister

Norges verste nazister - Bernt Rougthvedt | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bernt Rougthvedt
DIMENSJON
7,32 MB
FILNAVN
Norges verste nazister.pdf
ISBN
2466749854623

BESKRIVELSE

En lett tilgjengelig bok for krigsinteresserte. Faglig bunnsolid, men med grep som innbyr til diskusjon om utvalget er korrekt. Det har kommet ut en rekke bøker der ulike sider ved Norges mørke krigshistorie oppsummeres. Vi har fått lister over mistenkte landssvikere, støttespillere tilknyttet hirden og Gestapo og bøker som tar for seg nordmenn som falt i tysk tjeneste. Mange av disse bøkene tar for seg mennesker som opererte i krigens gråsoner der det ikke alltid er enkelt å skille helter fra skurker. Denne boka er ikke som disse. Boka tar for seg norske og tyske nazister som på hvert sitt vis kjempet tyskernes sak under krigen. Disse presenteres med korte biografier og historier som forklarer hvorfor nettopp disse er nevnt blant de verste. Forfatteren er en av de fremste ekspertene på området og han har hatt tilgang til et rikt bildemateriale. Dette er imidlertid ingen .katalog": Gjennom tekst og fotografi er gir boka et sterkt og sammensatt bilde av hvem som hadde makten i Norge under okkupasjonen og hva slags forbrytelser de begikk.

Detaljer om gjenstanden. Gjenstands nr 818595184 Varens stand Som Ny Lagerstatus På lager Antall besøk 0 Frakt Se beskrivelse Høyeste budgiver Informasjon om selgeren. Norges verste nazister - mange løslatt ved Bjørkelangen tvangsarbeidsleir - Vi snakker om tusenvis av tilfeller av tortur, vold og mishandling som igjen førte til drap, sier forfatteren Eirik Veum til VG.

Bernt Rougthvedt. Byr på dramatisk lesning, enten man er nybegynner eller viderekommende i krigshistorie.

RELATERTE BØKER