En middag i Roma

En middag i Roma - Andreas Viestad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andreas Viestad
DIMENSJON
3,75 MB
FILNAVN
En middag i Roma.pdf
ISBN
4517790049308

BESKRIVELSE

Bli med til Roma og nyt verdenshistorien servert i en bolle med pasta.Gjennom et måltid i Roma tar Andreas Viestad oss med på en kulinarisk reise i historien. Det handler om hvordan en liten innlandsby ble verdens største imperium, om smaken av grillet kjøtt som gjorde oss til mennesker, om den milde rusen fra en halv flaske vin, den søtsure smaken av mafia og slaveri og jakten på den opprinnelige pasta carbonara. Tankevekkende og underholdende om smakene som formet historien.

Ta for guds skyld ikke til takke med en av de dårlige, de som selger fabrikkprodusert masseis med jukseråvarer og innpumpet luft (hvis gelatoen nærmest velter over isboksen, er det et sikkert tegn på juks). Gå heller til Gelateria del Teatro. Trastevere er et koselig og populært område vest for elven med smale gater, fine små torg, mange barer og karkateristiske jazzklubber.

Trappen er under renovering sommeren 2016 og dermed en skuffelse for dem som vil besøke den denne sommeren. I Roma er mulighetene mange, vi hjelper dere velge det rette for dere. Bryllupsfotografering i Roma Roma står til deres disposisjon, og beliggenhetene for fantastiske bryllupsbilder er utallige.

RELATERTE BØKER