Det beste av Oslo

Det beste av Oslo - Jørgen Carling | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørgen Carling
DIMENSJON
6,61 MB
FILNAVN
Det beste av Oslo.pdf
ISBN
6843276093541

BESKRIVELSE

Forfatteren tar oss her med på en rundtur i Oslo hvor han viser oss de største severdighetene og historien bak dem. Illustrert.

I indre vest er befolkningen noe mer fornøyd enn i indre øst. HOPESTRAND (VG) Mannen som er rangert som den femte beste cruiservekteren i verden - IBO-mester Kevin Lerena (28) - forsvarer tittelen sin mot Kai Robin Havnaa (31). Mest sannsynlig går ... Fra de visuelle herlighetene i Vigelandsparken, Vikingskipmuseet, Munch-museet og Holmenkollen til det utfordrende innholdet i det nye Nobels Fredssenter og HL-senteret - Oslo har nok av stoff til ettertanke å tilby.

Foto: Byløvene IKKE MER CRUISE-TRAFIKK: Byrådet i Oslo er enige om at tre av fire cruise-kaier skal bort. Bare ved Langkaia, der det på bildet ligger en stor ferje, vil det fortsatt bli cruise-ankomster.

RELATERTE BØKER