Boka om dyreriket

Boka om dyreriket Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,60 MB
FILNAVN
Boka om dyreriket.pdf
ISBN
5507840937464

BESKRIVELSE

Det bor en rekke fantastiske skapninger på Jorda. Artene har utviklet seg for å overleve gjennom århundrene som en tilpasning til varierende klima og landskap. Noen klarte det ikke, andre blomstret. I dag har planeten vår mange fabelaktige skapninger på land, i havet og i lufta. I denne boka får du et glimt inn i livet til noen majestetiske skapninger som løver, gorillaer, ulver og pingviner. Vi tar også en nærmere titt på noen dyr som er truet av utryddelse. Dette gjelder både javaneshorn og havskilpadden karett. Med sine unike og spektakulære bilder og illustrasjoner er boka et funn for alle dyreelskere. Den gir en fascinerende innsikt om pattedyr, fugler, reptiler, insekter og flere beboere på Jorda. La oss begynne eventyret!

Men ikke før har hun fått sin første uvenn, sleipingen Nick Wilde, så begynner byens innbyggere å forsvinne én etter én ... Liker du også å løse oppgaver... Dyr er organismer som hører til dyreriket, Animalia.

Logg inn for å lese denne temaboken. Tusenvis av artikler! Les og lytt når du vil.

RELATERTE BØKER