Barnevern i barnehage og skole

Barnevern i barnehage og skole - Evelyn Eriksen, Sidsel Germeten | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Evelyn Eriksen, Sidsel Germeten
DIMENSJON
10,56 MB
FILNAVN
Barnevern i barnehage og skole.pdf
ISBN
6563398004302

BESKRIVELSE

Denne boka handler om barn, foreldre, barnehage, skole og barneverntjenesten, det vil si barnevern i vid betydning. Barnevern kan forstås som hjelp og støtte til barn, beskyttelse og vern av barn, forebyggende tiltak, tidlig innsats eller intervensjon og samarbeid mellom barn, foreldre og ulike profesjoner. Barnevern i barnehage og skole har fokus på læreres arbeid med barn som bekymrer i barnehager og skoler. Et viktig spørsmål som diskuteres er hvordan samarbeidet mellom barnehagen, skolen og barneverntjenesten kan realiseres. Det understrekes at nøkkelen for et godt samarbeid mellom disse aktørene skjer gjennom dialog og samarbeid med barnet og foreldrene saken gjelder.

Kommunenummer: 1122 Org.nr: 964978573 Koronavirus. Her har vi samlet aktuell informasjon om koronaviruset, og oversikt over hvem du kan kontakte.

Til toppen. Flere bøker av Mari Pettersvold og Solveig Østrem: Barnehagen som samfunnsinstitusjon.

RELATERTE BØKER