Vestfoldmat

Vestfoldmat - Edgar Ludl, Steinar Ulrichsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Edgar Ludl, Steinar Ulrichsen
DIMENSJON
11,89 MB
FILNAVN
Vestfoldmat.pdf
ISBN
2757068482621

BESKRIVELSE

Denne boka skal friste deg til å tilberede og spise maten som produseres i vårt distrikt! Det er mange gode grunner til at vi skal velge lokale råvarer. En er at vi kjenner lokale råvarer bedre og vet hvordan de skal behandles. Som for eksempel at det lønner seg å bruke en spiseskje sukker for hver liter vann når du koker Vestfold-asparges! Lokale råvarer er dessuten ferskere enn importert mat. Det er gourmetkokken Edgar Ludl som har komponert oppskriftene. Ludl er opptatt av spennende mat som er sunn og enkel å tilberede. Boka gir deg informasjon om hvor du skal få tak i de lokale råvarene, og oppskriftene inspirerer deg til et mer variert, sunt og lokalt kosthold!Steinar Ulrichsen har ført det hele i pennen, mens Olaf Akselsen har fotografert alle rettene.

Her kan vi publisere og dele... VestfoldMat er et nettverk av bønder, produsenter, bakere, restauranter og kjøkkensjefer fra Vestfold, som har som felles mål å løfte mat fra Vestfold. De legger vekt på lokal ogkortreist mat, som er positivt for miljøet da det gir mindre utslipp fra transport. Vestfold Blad januar 2013 uke 5.

Hun er storprodusent av blant annet sommerkål, og har et eget gårdsutsalg i tillegg. - I Vestfold er jordbruket preget av storproduksjon og produsentene leverer i bulk til de store grossistene som i sin tur leverer til butikkjedene. Familie koke boka "Tiårets beste kokebok".

RELATERTE BØKER