Jegerhåndboka

Jegerhåndboka - Ole Kirkemo, Henrik Sæhle | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Kirkemo, Henrik Sæhle
DIMENSJON
4,57 MB
FILNAVN
Jegerhåndboka.pdf
ISBN
2024863276346

BESKRIVELSE

Alt om jakt! Jegerhåndboka gir deg svar på alt du lurer på om jakt og er en av våre mest omfattende jaktbøker noensinne. Her finner både den erfarne og mindre erfarne jegere svar på sine spørsmål. Boka har stoff om: a) Hvordan velge rett utstyr og våpen: Våpen, ammunisjon, kikkertsikte og montasje, stell og vedlikehold av våpen, om jaktbekledning, støvler, kommunikasjons- og peileutstyr b) Hvordan bli en bedre jeger: Nyttige tips og råd om alle jaktformene, om rifle- og hagleskyting, det viktigste om jakthunden, behandling og partering av viltkjøtt og det viktigste om feller og fangst c) Hvordan finne jaktterreng: Hvor du kan jakte i Norge og utlandet, hvordan du kan leie/søke jaktterreng og nyttige linker og adresser Boka er skrevet av Ole Kirkemo, fra Sylling i Buskerud, og Henrik Sæhle fra Oslo. Begge forfatterne er drevne og allsidige jegere. Kirkemo er redaktør i bladet Jakt og fiske og har gitt ut 11 jakt- og fiskebøker. Sæhle er våpen og utstyrsekspert og forlagsredaktør i Gyldendal. Han har tidligere gitt ut tre jakt- og våpenbøker.

Denne boken er skrevet av forfatter Ole Kirkemo. Og denne forfatteren skuffer aldri! Kjøp Jegerhåndboka fra Tanum Alt om jakt! Jegerhåndboka gir deg svar på alt du lurer på om jakt og er en av våre mest omfattende jaktbøker noensinne.

Kjøp NÅ - få 2 bonuskroner! Innbundet. Legg i ... Alt om jakt! Jegerhåndboka gir deg svar på alt du lurer på om jakt og er en av våre mest omfattende jaktbøker noensinne.

RELATERTE BØKER