Italias viner

Italias viner - Carlo Merolli | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carlo Merolli
DIMENSJON
11,40 MB
FILNAVN
Italias viner.pdf
ISBN
8869070571162

BESKRIVELSE

Det første omfattende norske verk om den spennende italienske vinverdenen. En uunnværlig oppslagsbok for alle vinelskere på reisen, under smakingen og på innkjøpsturen. Boken inneholder · leksikon med gjennomgang av druetyper, viner, produsenter og regioner fra A til Å · historisk presentasjon av verdens eldste vinland · vinordbok med de mest brukte faguttrykkene · alfabetisk liste over samtlige eksisterende DOC- og DOCG-viner · alfabetisk og regional oversikt over IgT-viner Boken er skrevet av den romerskfødte vinhandleren og vinelskeren Carlo Merolli, som har vært bosatt i Danmark i over 25 år. Med enestående presisjon, ekspertise og glimt i øyet fører han leseren inn i en solfylt verden av duft og smak.

De uavhengige statene San Marino og Vatikanstaten er enklaver ... Pris: 345,-. innbundet, 2007.

Fratelli Berlucchi Casa delle Colonne Franciacorta Brut Riserva 2012, Lombardia, Italia. Kr 214,90. Italias beste musserende viner går under navnet Franciacorta, og produseres i Lombardia.

RELATERTE BØKER