Hitler - min nabo

Hitler - min nabo - Edgar Feuchtwanger | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Edgar Feuchtwanger
DIMENSJON
7,59 MB
FILNAVN
Hitler - min nabo.pdf
ISBN
2305042512861

BESKRIVELSE

En sann historie - fortalt for første gang!Et unikt vitnesbyrd om hvordan en av tidenes mest barbariske menn levde sin småborgelige hverdag samtidig som han beordret drap på millioner av mennesker. Sett gjennom øynene til en liten jødisk nabogutt.Denne boken forteller den skremmende historien om hvordan en mann som Hitler kunne komme til makten i et kaotisk Europa, et Europa som på mange måter ligner på det vi opplever i dag. Kan vi stole på at historien ikke vil gjenta seg,eller er ikke demokratiet sterkere enn sitt svakeste ledd?"En viktig bok i våre dager, som forteller historien fra en helt ny vinkel. Tankevekkende og rørende!"Linn Steiner, Norli"En usedvanlig historie! History Today"Lettlest og lærerik, dypt gripende og umulig å legge fra seg." Mona Levin.

Selges av Adlibris. Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'.

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-EN VIKTIG BOK I ... Et unikt vitnesbyrd om hvordan en av tidenes mestbarbariske menn levde sin småborgelige hverdag samtidigsom han beordret drap på millioner av mennesker.Sett gjennom øynene til en liten jødisk nabogutt. Hitler - min nabo (Heftet) av forfatter Edgar Feuchtwanger. Biografier og memoarer.

RELATERTE BØKER