Historien om det som ikke skjedde

Historien om det som ikke skjedde - Øystein Sørensen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øystein Sørensen
DIMENSJON
8,37 MB
FILNAVN
Historien om det som ikke skjedde.pdf
ISBN
6111883375584

BESKRIVELSE

Har du noen gang lurt på hva som ville ha skjedd hvis Hitler hadde vunnet annen verdenskrig? Eller om Spanias "uovervinnelige armada" hadde erobret England i 1588? Hva med krig mellom Norge og Sverige i 1905? Hva om norske vikinger hadde underlagt seg England i 1066? Slike hypoteser er en nødvendig del av enhver seriøs historieskrivning. I denne boken tar Øystein Sørensen for seg en rekke situasjoner fra både verdenshistorien og norgeshistorien og drøfter hvordan ting kunne ha utviklet seg om virkeligheten hadde vært annerledes. Gjennom sine resonnementer viser han at historien er full av muligheter som er interessante og nyttige - og ikke minst spennende - å befatte seg med. "... En bok for både lek og lærd. Den er morsom, lettlest og interessant. Forfatteren argumenterer godt for kontrafaktisk historieskrivning, og er forbilledlig klar på hvor han selv står."- Harald Aastrop, forskning.no

Hun var toppsaken i alle landets mediekanaler, deltok i debatt på TV2 i beste sendetid, og sto midt oppe i flere rettssaker på samme tid. Kjøp 'Historien om det som ikke skjedde, kontrafaktisk historie' av Øystein Sørensen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet | 9788203296536 Historien om vaksinasjon er nettopp historien om det som ikke skjedde.

Bare ett kapittel til… Krim og spenning ... Og det var det som skjedde. Sesongen 2013/2014 startet bra med seier over Bayern i den tyske supercupen, og derbymål mot erkerival Schalke 04, men i februar 2014 røk Blaszczykowski korsbåndet ... Historien om det som ikke skjedde (Heftet) av forfatter Øystein Sørensen.

RELATERTE BØKER