Guds undergang

Guds undergang - John C. Lennox | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John C. Lennox
DIMENSJON
10,78 MB
FILNAVN
Guds undergang.pdf
ISBN
6961198800229

BESKRIVELSE

Mange i vår tid mener at naturvitenskapen har presset Gud inn i et hjørne, drept ham og deretter begravd ham sammen med de altomfattende forklaringene hans. Ateismen, blir det hevdet, er den eneste intellektuelt holdbare posisjonen. Å bringe Gud på banen igjen bidrar utelukkende til å hemme vitenskapelig framgang. Men er forskerne egentlig i stand til å forklare verdens skapelse og innretning uten å trekke inn Gud? Det har John C. Lennox, professor i matematikk ved universitetet i Oxford, satt seg fore å undersøke i denne boken. På stimulerende og tankevekkende vis spør Lennox om det faktisk stemmer at alt i naturvitenskapen peker mot ateismen. Kan det være at naturvitenskapen går bedre sammen med troen på en handlende Gud? Denne oppdaterte og utvidede versjonen av boken er et uvurderlig bidrag til debatten om vitenskapens forhold til religion.

desember 2012 - den dagen den eldgamle maya-kalenderen utløper. - Rent oppspinn, ...

Beskrivelse; Detaljer ... Det hevdes av enkelte at endetid, dommedag og debatten rundt dette er til oppmuntring og glede for Guds folk. Vi har noe godt å se fram til når det jordiske liv er slutt og dagens jord møter sin undergang.

RELATERTE BØKER