Fortell verden om oss

Fortell verden om oss - Linda Hove Strand | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linda Hove Strand
DIMENSJON
3,65 MB
FILNAVN
Fortell verden om oss.pdf
ISBN
9138120807068

BESKRIVELSE

Fortell verden om oss handler om frihetsberøvelse og menneskeverd. Eraker har møtt mennesker som er tvunget i eksil, som Edward Snowden og Dalai Lama, han har fulgt kvinner i Latin-Amerika som blir fengslet for drap etter aborter og dødfødsler, homofile som må leve i skjul i Russland og unge jenter i Nairobi som er utsatt for voldtekt og brutale overgrep. Felles for dem alle er at de er fratatt friheten sin og kjemper for å bevare et verdig liv. «Oppfordringen jeg fikk fra fangen i Colombia har gnaget meg i mange år, sier Rune Eraker. «Jeg har følt et sterkt behov for å fortelle om de menneskene som råtner i fengsler rundt omkring, og som blir glemt av en hel verden.» Bildene er ledsaget av tekster av journalisten Linda Hove Strand, som har vært med på deler av reisen og sett og møtt menneskene som portretteres. Boken er laget i forbindelse med utstillingen med samme navn som vises på Nobels Fredssenter. Amnesty Norge er en samarbeidspartner til prosjektet.

Podkasten er laget av Tine Eide og gis ut i samarbeid med Deichmanske bibliotek. Fotograf Rune Eraker forteller om sin utstilling "Fortell verden om oss". Utstillingen vises på Nobels Fredssenter frem til April, 2019.

Du skal få høre de løslatte Røverne Ylva og Erik fortelle om det verste med å sitte i fengsel. Ostene fra Himmelspannet er håndlaget, lokalprodusert fra Hemsedal ost basert på melk fra ku og geit. Dyrene beiter i idylliske fjellområder og ostene ystes i våre lokaler i Hemsedal sentrum - et fantastisk utgangspunkt for god ost! Kjøp Fortell verden om oss fra Bokklubber Fortell verden om oss handler om frihetsberøvelse og menneskeverd.

RELATERTE BØKER