Fallvann

Fallvann - Mikael Niemi | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mikael Niemi
DIMENSJON
5,57 MB
FILNAVN
Fallvann.pdf
ISBN
7450313926183

BESKRIVELSE

Det har regnet hele høsten. Skogen, markene, myrene i Nord-Sverige er mettet av vann. Der Lulevassdraget strekker seg inn mot norskegrensen, ligger kraftverkenes store vannmagasiner på rad. Og nede ved kysten ligger byene. En dag skjer det som aldri skal skje. En demning i et damanlegg brister - katastrofen er under utvikling. En grå vegg av vann reiser seg. Flodbølgen velter fram. Blant dem som rammes, er mannen som kjører for livet i sin elskede Saab mens tsunamien vokser i bakspeilet. Her er helikopterpiloten, som hadde planlagt selvmord denne dagen, men i stedet redder mange liv. Hans eks-kone skaper igjen vansker for ham, mens hans gravide datter klamrer seg fast i et flytende hus. En kraftverksarbeider blir rasende på en ung kvinne og søker hevn. En kvinne i Luleå prøver desperat å forsere den endeløse, stillestående bilkøen ut av byen for å komme hjem til sin datter. "Fallvann" er en intens og åndeløst spennende katastroferoman - men også full av Niemis varme, poesi og humor.

Hør utdrag I Nord-Sverige har det regnet uten opphold hele høsten. Så skjer det som ikke skal skje ... Samisk vandringsmann.

"Niemi lykkes i å veve sammen refleksjoner om menneskelig ødeleggelse og intense øyeblikk av lyrisk og emosjonell skjønnhet. ... Kjøp Fallvann fra Tanum 'Fallvann' er en intens og åndeløst spennende katastroferoman - og samtidig full av Mikael Niemis varme, poesi og humor.

RELATERTE BØKER