De beste blir alltid igjen

De beste blir alltid igjen - Knut Tornaas | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Tornaas
DIMENSJON
8,3 MB
FILNAVN
De beste blir alltid igjen.pdf
ISBN
9995378911039

BESKRIVELSE

12. mars 1943 ble hjemmefrontmannen Knut Tornaas arrestert av tyskerne. Etter forhør og fengselsopphold på Møllergata 19 og Grini ble han sendt med troppetransportskipet "Monte Rosa" til Tyskland. Først til KZ-leiren Natzweiler og deretter til KZ-leiren Dachau. Her døde Knut Karstein Tornaas av tyfus 28. februar 1945. Forfatteren Knut Tornaas ble født 26. mai 1943, og har derfor aldri møtt sin far. I denne boka forteller han hvordan moren og faren hans møtte hverandre og om deres korte samliv. Fordi faren ikke overlevde oppholdet i konsentrasjonsleirene, må han bruke overlevende fangers beskrivelse av de umenneskelige lidelsene de ble utsatt for. Som lektor har Knut Tornaas reist med sine elever på besøk til konsentrasjonsleirene, og han anbefaler alle å ta turen med De hvite bussene eller Aktive Fredsreiser. Basert på egne erfaringer har han også laget arbeidsoppgaver for dem som vil arbeide videre med stoffet. Redaktør Harald Stanghelle har skrevet etterord til boka.

En godt vedlikeholdt bil har en tendens til også å garantere en høyere annenhåndsverdi, slik at du vil gi mer penger til å investere i en ny bil. Disse fem tingene kommer vi trolig ikke til å begynne med igjen selv om koronaen blir ... mens hendene i beste fall ...

(der de beste likevel får en sjanse til å spille ... Når ler de best, igjen. Lundin bruker rekordsummer når andre kutter.

RELATERTE BØKER