Tro på tvers

Tro på tvers - Bushra Ishaq, Sunniva Gylver | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bushra Ishaq, Sunniva Gylver
DIMENSJON
10,40 MB
FILNAVN
Tro på tvers.pdf
ISBN
5960401942814

BESKRIVELSE

Bushra Ishaq og Sunniva Gylver - to etablerte og sterke samfunnsrøster - utforsker hverandres og sin egen tro. Denne boka er en utradisjonell dialog, der trostekster fra ulike tradisjoner stilles side om side. Det handler om hverdagstroen, slik den kan arte seg for en kristen og for en muslim. På tross av alt vi vet om hverandre, kjenner vi sjelden til den personlige troen som skjuler seg bak den andres religion. Hva tror du egentlig på? Hva er viktig for deg?Gylver og Ishaq ønsker å lære av hverandre, og med det lar de også oss få lære. Slik bindes vi sammen som mennesker, slik øker forståelsen på tvers av forskjeller.

I en Oslo-moske er det fredagsbønn. I Storbritannia har prester og imamer gått sammen om å gi råd om ekteskap mellom personer som har ulik tro. Bushra Ishaq og Sunniva Gylver - to etablerte og sterke samfunnsrøster - utforsker hverandres og sin egen tro.

Didrik Søderlind og Stian Kilde Aarebrot deler både gode og vonde erfaringer. En samtale om tro med forfatterne Sunniva Gylver og Bushra Ishaq ledet av Ivar Flaten. Bushra Ishaq og Sunniva Gylver - to etablerte og sterke samfunnsrøster - har skrevet boken Tro på tvers hvor utforsker hverandres og sin egen tro.

RELATERTE BØKER