Sigrid Undsets Kristin Lavransdatter

Sigrid Undsets Kristin Lavransdatter - Jan Morten Claussen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Morten Claussen
DIMENSJON
4,2 MB
FILNAVN
Sigrid Undsets Kristin Lavransdatter.pdf
ISBN
2640673296585

BESKRIVELSE

juni 1949 på Lillehammer i Norge) var en norsk forfatter som mottok Nobelprisen i litteratur i 1928, «spesielt for sine mektige beskrivelser av livet i Norden i middelalderen».. Sigrid Undset skrev på riksmål og er mest kjent for romanene om livet i skandinaviske land i middelalderen.Hennes mest kjente verk er trilogien ... Filmen "Kristin Lavransdatter" er basert på "Kransen", første bind i Sigrid Undsets middelaldertrilogi "Kristin Lavransdatter".

Grunnen til at vi blir mint på dette skyldes at stykket starter med at årstallet blir skrevet på veggen, ... "Kristin Lavransdatter" er høydepunktet i Sigrid Undsets forfatterskap, og det var denne historiske romantrilogien som gav henne Nobelprisen i litteratur. "Kransen" skildrer Kristins oppvekst og ungdom og hennes nære forhold til faren, storbonden Lavrans.

RELATERTE BØKER