Marianne Andresen

Marianne Andresen - Nanna Segelcke | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nanna Segelcke
DIMENSJON
10,48 MB
FILNAVN
Marianne Andresen.pdf
ISBN
1818287295392

BESKRIVELSE

Det hører til sjeldenhetene at det utkommer en bok om et menneske, en hendelse eller et tema som har vært ukjent for offentligheten. Dette er en slik bok. Marianne Andresen, som er hovedpersonen i denne boken, har vært omtalt i pressen i midten av forrige århundre da hun som svensk grevedatter giftet seg med arvtakeren til et av Norges rikeste industridynastier. Etter dette har hun ikke figurert i pressen. Hun er utdannet billedkunstner ved akademier i München og Stockholm og har hele sitt liv arbeidet med sin kunst; i Sverige, i Norge og på reiser. I denne boken møter vi Marianne Andresen ikke bare gjennom hennes slående egenskaper som tegner, maler og grafiker, men som et uvanlig engasjert menneske i arbeid for familien, familiebedriften og flere kulturorganisasjoner.

Hun har lang erfaring med transaksjoner og reorganiseringer. Marianne Andresen er på Facebook. Bli medlem av Facebook for å komme i kontakt med Marianne Andresen og andre du kanskje kjenner.

Se hele profilen til Marianne Andressen. Se hvilke felles kjente dere har; Bli introdusert; Kontakt Marianne direkte; Bli med for å se hele profilen Andre så også på.

RELATERTE BØKER