Før snøen kommer

Før snøen kommer - Britt Karin Larsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Britt Karin Larsen
DIMENSJON
9,57 MB
FILNAVN
Før snøen kommer.pdf
ISBN
5134355539499

BESKRIVELSE

Før snøen kommer er Britt Karin Larsen fjerde frittstående bok i den kritikerroste serien om folket på Finnskogen, om skogsfinnene fra området mellom Hedmark og Värmland på attenhundretallet. Sentralt i denne boken er et bryllup som holdes på Mostamägg, der Taneli og Linas datter Anna gifter seg med Hildas sønn Lars. På Mostamägg samles så å si alle fra Finnskogen og festen sår både nye spirer samt tar dramatiske vendinger. De tre første bøkene, Det vokser et tre i Mostamägg, Himmelbjørnens skog og Som steinen skinner, fikk også strålende mottakelse.

Før snøen kommer (4) Forfatter: Britt Karin Larsen Lån som lydbok Lån som punktskrift. Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2013 Lengde: 12 t.

I dagens uformelle sms-undersøkelse i Midt i Trafikken spurte vi lytterne om de bytter til vinterdekk på bilen før eller etter at den første snøen har kommet. Et stor flertall på 87 prosent av P4s lyttere svarer at de bytter til vinterdekk før den første snøen har falt. Før snøen kommer er Britt Karin Larsen fjerde frittstående bok i den kritikerroste serien om folket på Finnskogen, om skogsfinnene fra området mellom Hedmark og Värmland på attenhundretallet.Sentralt i denne boken er et bryllup som holdes på Mostamägg, der Taneli og Linas datter Anna gifter seg med Hildas sønn Lars. Før snøen kommer (4) Lytt.

RELATERTE BØKER