Villdyrenes hage

Villdyrenes hage - Jeffery Deaver | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeffery Deaver
DIMENSJON
3,5 MB
FILNAVN
Villdyrenes hage.pdf
ISBN
1546734869534

BESKRIVELSE

Paul Schumann er en leiemorder som er like kjent for sin enestående taktikk som for sine prinsipper om alltid å ta jobber som kan rettferdiggjøres. Men den dagen alt går galt og han blir tatt, får han tilbud om en jobb som kan sette ham fri. Han får et valg: Han kan dra til Berlin og drepe mannen som står bak Hitlers opprustning og derved unngå å bli stilt for retten, eller han vil bli dømt og henrettet i den elektiske stol.I det øyeblikket Paul setter foten på tysk jord begynner ting å gå galt. Mens byen forbereder seg på olympiaden fotfølger Paul sitt mål, Reinhardt Ernst. Men det leiemorderen ikke vet er at en nidkjær tysk politiinspektør er på sporet av ham. Det hele utvikler seg til en katt og mus-jakt der Paul er både katten og musa, og han er en mann som vet at han ikke har noe å tape.

Bøker © Fotograf: Jerry Bauer. Jeffery Deaver.

Kronisk matmangel og en rekordlav vannstand rammer både mennesker og dyr i det kriserammede landet. Someone is killing couples just as they start their lives together. Newlyweds Lincoln Rhyme and Amelia Sachs are on the hunt.

RELATERTE BØKER