Grønne linjer

Grønne linjer - Bredo Berntsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bredo Berntsen
DIMENSJON
3,88 MB
FILNAVN
Grønne linjer.pdf
ISBN
8910120294572

BESKRIVELSE

Førsteutgaven av Grønne linjer. Natur- og miljøvernets historie i Norge ble mottatt som det eneste omfattende referanseverket i sitt slag i 1994. Nå foreligger en etterlengtet revidert og utvidet utgave. I den nye utgaven er utviklingen de siste 30-40 årene viet stor plass. Bredo Berntsen trekker trådene - de grønne linjene - helt tilbake til sagatiden og de første spede forsøkene på å anvende lovverket til å styre bruken av ressursene. Sentralt i boken er spenningen mellom politiske aktører, organisasjoner og enkeltindivider som har ønsket et aktivt miljøengasjement, og de interessene som har motarbeidet dette. Berntsen forteller historien om konflikten mellom vekst og vern som i dag har blitt en av vår tids største politiske utfordringer.

For eksempel. Tor Bjørklund og Ottar Hellevik (1988).

Gjennom samarbeid med næringsliv og andre aktører ønsker vi å skape etisk bevissthet rundt verdiskaping og bærekraft. Kjøp Grønne linjer fra Tanum Førsteutgaven av Grønne linjer. Natur- og miljøvernets historie i Norge ble mottatt som det eneste omfattende referanseverket i sitt slag i 1994.

RELATERTE BØKER